Općina Lekenik ovaj tjedan isplaćuje božićnicu

imp

Novac Euro

Danas počinje isplata božićnica umirovljenicima i korisnicima novčane naknade za starije osobe s mirovinama najviše do 424 EUR te korisnicima novčane naknade za nezaposlene hrvatske branitelje, nezaposlenim hrvatskim braniteljima i korisnicima zajamčene minimalne naknade koji žive na području Općine Lekenik.

 

Božićnica u rasponu od 20 do 40 eura isplaćivat će se od 11. do 15. prosinca u prostoru bivše OTP banke, Zagrebačka 77A u Lekeniku u vremenu od 9 do 12 sati uz predočenje osobne iskaznice te ostale potrebne dokumentacije.

 

„Kod isplate koristimo se podacima koje je ustupilo Mirovinsko, iznimno umirovljenici i korisnici nacionalne naknade za starije osobe, koji se ne nalaze na popisu HZMO svoj status dokazuju zadnjim odreskom mirovine, obavijesti o mirovinskim primanjima iz nadležne banke ili potvrdom HZMO da prima mirovinu/naknadu i njenu visinu.
Korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje moraju donijeti Potvrdu Odsjeka za hrvatske branitelje Sisačko-moslavačke županije kojom dokazuju svoj status korisnika iste, te braniteljsku iskaznicu, budući popisom istih ne raspolažemo. Ukoliko kao dokaz korisnici koriste Rješenja ista ne mogu biti starija od godine dana.“, poručuju iz Općine Lekenik.

 

 

najčitanije