Online radionice o radnom zakonodavstvu

imp

Pet Plus Radno Zakonodavstvo

Kako bi radile na svom osnaživanju te razvoju civilnog društva u Hrvatskoj koji osigurava ujednačen regionalni društveno – ekonomski rast i demokratski razvoj Hrvatske, udruge PET PLUS, Centar za poduku i savjetovanje Lumos, Udruga za suzbijanje zlouporabe droge NADA i Agencija lokalne demokracije Sisak odlučili su zajedničkim snagama organizirati i provoditi projekt U(Z)DRUGE.

 

Cilj je projektnim aktivnostima unaprijediti kapacitete organizacija civilnog društva za pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Pa tako projekt U(z)druge besplatnim edukacijama za udruge i organizacije civilnog društva osigurava razvoj.

 

Nakon radionica na temu Pravilnici i nadzorna tijela, uvođenje eura, planiranje i Skupština kao i Evidencije (zakonske i praktične) i Statut na redu je nova koja će se baviti radnim zakonodavstvom.

Teme o kojima će se govoriti su:
🟣Zakon o radu
🟣Ugovori o radu
🟣Ugovori o djelu
🟣Autorski i/ili umjetnički honorari
🟣Ugovori o dodatnom radu
🟣Obračun plaće
🟣Obračun drugog dohotka
🟣Neoporezivi primitci – prigodne nagrade, nagrade za rad, primanja za topli obrok

 

Radionica je besplatna i namijenjena članovima/članicama, djelatnicima/djelatnicama, volonterima/volonterkama organizacija civilnoga društva.

 

Prijave za radionicu koja će se održati online, 1. 12., od 13 do 16 sati traju od 24.11. do 30.11. do 15 sati, no organizatori poručuju da se slobodno možete prijaviti i nakon toga roka.

 

Prilikom prijave na e-mail adresu – tihana.vukasovic@petplus.hr, potrebno je dostaviti popunjeni obrazac U(Z)DRUGE u pdf formatu.

 

 

 

najčitanije