SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA OBNOVU I STAMBENO ZBRINJAVANJE

Javni poziv za iskaz interesa za izvršenje usluga održavanja kontejnera na području gdje je proglašena katastrofa

kontejneri

Na poziv se mogu javiti gospodarski subjekti koji bi izvršavali električare, vodoinstalaterske, bravarske, izolaterske, staklarske, limarske, krovopokrivačke radove

Središnji državni ured je objavio Javni poziv za iskaz interesa  za izvršenje usluga održavanja privremenih pokretnih objekata (kontejnera) na području gdje je proglašena katastrofa. Stoga se pozivaju svi zainteresirani gospodarski subjekti koji imaju sposobnost i mogućnost za izvršenje usluga / izvođenje radova održavanja pojedinačnih privremenih pokretnih objekata na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije.

Zainteresirani gospodarski subjekti koji imaju interesa u okviru ovog javnog poziva mogu isto iskazati dostavljanjem prijave za sudjelovanjem s navođenjem svih potrebnih podataka u tu svrhu.

U okviru održavanja potrebno je izvršavati električare, vodoinstalaterske, bravarske, izolaterske, staklarske, limarske, krovopokrivačke te ostale po potrebi, s naglaskom da se u većini slučajeva radi o hitnom održavanju odnosno otklanjanju nedostatka u svrhu uobičajenog funkcioniranja života korisnika pojedinačnih pokretnih objekata.

Zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoj interes za jednu, više ili sve grupe poslova, ovisno o svojim mogućnostima, na područjima Siska, Petrinje ili Gline s okolnim naseljima. Osim toga, potrebno je i da navedu imaju li mogućnost osiguranja dežurstva u razdoblju 24/7 u slučaju hitnih intervencija koje nemoju mogućnost odlaganja izvršenja.

Ovaj Javni poziv je aktivan do 02. prosinca 2021. godine nakon čega se planira provedba postupka nabave u 1. fazi održavanja po hitnim intervencijama, ali zainteresirani gospodarski subjekti mogu i nakon toga roka dostavljati svoje prijave interesa s potrebnim podacima, u slučaju potrebe u budućem razdoblju.

Središnji državni ured, u slučaju potrebe, može organizirati sastanak sa zainteresiranim gospodarskim subjektima o čemu će isti biti pravodobno obaviješteni.

Prijave interesa s popunjenim obrascem molimo dostaviti na adresu elektroničke pošte odrzavanje@sduosz.hr ili na marijana.speranda@sduosz.hr, a svi detalji dostupni su na poveznici.

najčitanije