Održani jos jedni Moto susreti „Oluja za Petrinju"

nn

U organizaciji Moto kluba „Veterani Petrinja” održani su još jedni, 4. Moto susreti „Oluja za Petrinju” na kojima su se okupili brojni motoristi iz pedesetak klubova iz gotovo cijele Hrvatske, ali i susjednih Bosne i Hercegovine, te Slovenije.

Događanje je započelo u petak nastupom rock grupe Plagijat iz Slavonskog broda, a drugi dan susreta bio je rezerviran za mnoštvo raznih sadržaja. Tako je prvo održan tradicionalni defile ulicama grada gdje je motoriste na put ispratio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Povorka je krenula iz bivše vojarne „Zrin”, okrenula se na Pigiku, te se kroz središte grada vratila u vojarnu, a potom su uslijedile zabavne igre – paintball, spora vožnja motorima i vožnja u tačkama.

Za večernji dio programa bile su zadužene glazbene skupine Wanted 5 iz Ludbrega, te tamburaški rock sastav Bengeri iz Siska. Predsjednik kluba domaćina „Veterani Petrinja”, Joso Tičak, iskazao je zadovoljstvo ovogodišnjim susretima.
„Ovo su drugi susreti na prostoru u krugu ove vojarne, dok smo prva dva imali kod srušenog Hotela Pigik. Obzirom na vrijeme i na druga događanja u Hrvatskoj, od Knina do drugih susreta možemo biti zadovoljni odazivom”, rekao je Tičak.

Foto: Radio Banovina

najčitanije