Obnovljena zgrada Doma zdravlja u Dvoru

imp

Dom Zdravlja Dvor

Sisačko-moslavačka županija uspješno je privela kraju još jedan projekt u sustavu zdravstva. Obnovom Doma zdravlja SMŽ u Dvoru osigurani su još bolji uvjeti za pacijente, ali i za liječnike i medicinsko osoblje koji brinu za više od 2600 pacijenata.

 

“Znamo koliko je obnova i unutarnje uređenje zgrade Doma zdravlja u Dvoru važno tamošnjem stanovništvu, posebno osobama starije životne dobi. Unaprjeđujemo kvalitetu zdravstvene zaštite u svim dijelovima naše županije pa tako i u Dvoru”, poručuju iz Sisačko-moslavačke županije.

 

U cjelovitu obnovu uloženo je 1,2 milijuna €. Puno će to značiti, ne samo pacijentima i tamošnjem stanovništvu, nego i zdravstvenom osoblju koje radi u ordinacijama obiteljske medicine, dentalne medicine, Hitne medicine i patronaže.

 

U ambulanti u Dvoru rade tri ordinacije obiteljske medicine, dvije ordinacije dentalne medicine, Hitna medicina, ugovorena je djelatnost zdravstvene njege u kući i patronažna djelatnost, a osigurani su i mjesečni dolasci specijalista ginekologa za oko 930 žena.

 

 

 

Foto – SMŽ

najčitanije