Obnova bolnice u Popovači ide po planu

imp

Obnova i radovi u Neuropsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Barbot” u Popovači u punom su jeku i napreduju planiranim tijekom.

Naime, Sisačko-moslavačka županija pokrenula je postupak obnove ukupno 6 objekata Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ u travnju ove godine, a na tri objekta su radovi već završeni.
Obnova Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ samo je jedan od značajnih projekata u sustavu zdravstva, rekao je nedavno prilikom obilaska radova župan Ivan Celjak, napominjući koliko je važna angažiranost i koordinacija županijskih odjela.

„S Ministarstvom zdravstva potpisano je devetnaest ugovora, vezanih uz obnovu objekata u sustavu zdravstva ukupne vrijednosti od oko 276 milijuna kuna. Neuropsihijatrijska bolnica u Popovači važna je, ne samo za Sisačko-moslavačku županiju nego i za cijelu Republiku Hrvatsku te svim korisnicima zdravstvenih usluga u Popovači želimo omogućiti da se osjećaju ugodno i da primaju usluge na najkvalitetniji mogući način“, rekao je župan Celjak.

 

 

Foto – SMŽ

najčitanije