Objavljeni dokumenti poslijeratne obnove Sisačko-moslavačke županije

imp

S obzirom na interes javnosti Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje na svojim je stranicama objavio, kako kažu, informacije koje ne ometaju istražne radnje nadležnih tijela koje su u tijeku a vezane su za obnovu na području Sisačko-moslavačke županije nakon Domovinskog rata.

Objavljen su informacije o popisima projektanata i nadzora, izvođača radova, područnih nadzora i revidenta, statističkih prikaza informacija o obnovi s iskazanim vrijednostima utrošenih sredstava državnog proračuna. Riječ je o objavi sudionika u procesu obnove na području Sisačko moslavačke županije.

Informacije su dostupne u sljedećim popisima:

PopisProjektanataINadzora_SISMOS

PopisIzvodjacaRadova_SISMOS

PodrucniRevidenti_SISMOS

Osim ovih popisa, Središnji državi ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je i statistiku obnove s iskazanim kategorijama obnove i financijskim vrijednostima utrošenih sredstava.

Obnova SisačkoMoslavačka županija

„U programu obnove ratom porušenih stambenih objekata od početka obnove do danas sudjelovalo je više državnih tijela koje su provodile obnovu i stvarale elektronsku evidenciju podataka o obnovi. Iz tog razloga, budući da su gore navedeni popisi sadržani u navedenoj elektronskoj evidenciji, Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ograđuje se od mogućih pogrešnih unosa imena tvrtki projektanata, izvođača radova ili nadzora.“, poručuju iz Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

najčitanije