Za one koji imaju oznake N1, N2, PN1 i PN2

Objavljen javni poziv za dodjelu stanova na privremeno korištenje

stan

Sisačko-moslavačka županija objavila je još jedan Javni poziv za dodjelu stanova na privremeno korištenje. Pravo na podnošenje zahtjeva za dodjelu stana na privremeno korištenje imaju državljani RH koji imaju prebivalište na području Sisačko-moslavačke županije ako su vlasnici stana/kuće ili su koristili stan/kuću u vrijeme potresa 28. i 29. prosinca 2020. godine koja je mišljenjem ovlaštenih stručnjaka za brzu procjenu oštećenja dobila crvenu ili žutu oznaku – dakle, oznake N1, N2, PN1 i PN2.

 

Na raspolaganju je stan u Sisku, Vinogradska 16, površine 60,40 m² (dvosobni). Zatim stan u Novskoj, Trg Đure Szabe 5, površine 77,74 m² (trosobni) te  stan u Kutini, Ulica kneza Domagoja 15, površine 55,84 m² (trosobni).

 

Prijava s priloženim ispravama kojima podnositelj prijave dokazuje da ispunjava uvjete za dodjelu stana na privremeno korištenje podnosi se Povjerenstvu za dodjelu na privremeno korištenje stanova osobama pogođenih potresom, a predaje se u pisarnici Sisačko-moslavačke  županije, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26, 44 000 Sisak, radnim danom od 7:30 sati do 15:30 sati, a 17.ožujka do 14:00 sati.

 

Rok za prijavu je 17. ožujka do 14:00 sati.

 

 

Prijava se predaje na obrascu – Zahtjev za privremeni smjestaj stanovi

 

 

 

Podsjetimo, ključevi prvih uređenih stanova uručeni su korisnicima sredinom prosinca prošle godine.

najčitanije