Obilježen dan Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije

imp

Dan Obrtničke Komore SmŽ

Svečanom sjednicom Skupštine jučer je obilježen Dan Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije. Među brojnim gostima i uzvanicima nazočnima se obratio zamjenik župana Mihael Jurić koji je istaknuo posebnu važnost gospodarstvenika i obrtnika u našem društvu.

 

Sisačko-moslavačka županija, a posebno naš župan Ivan Celjak, cijeni i poštuje naše gospodarstvenike i obrtnike, jer vi ste naši poslodavci, vi zapošljavate ljude i plaćate poreze, nakon hrvatskih branitelja vi ste najvrjedniji dio našega društva. Sigurno radno mjesto i redovita plaća, jamac je opstanka i ostanka ljudi na našem području. Čestitam našoj Obrtničkoj komori koja okuplja obrtnike. Sisačko-moslavačka županija pomaže svojim gospodarstvenicima i obrtnicima kojima smo putem HBOR-a osigurali povoljne kredite“, istaknuo je zamjenik župana Jurić.

 

Predsjednica Obrtničke komore SMŽ Ivanka Čačić zahvalila je Sisačko-moslavačkoj županiji na partnerstvu i potpori kazavši kako je suradnja svih od izuzetne važnosti.

 

U suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine odradili smo tribine na temu obnove u Sisku, Petrinji i Glini i predstavili naše obrtnike. Sami možemo puno, ali zajedno možemo sve“, rekla je Čačić.

 

I izaslanik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Antun Trojnar istaknuo je odličnu suradnju Obrtničke komore SMŽ i Sisačko-moslavačke županije i naglasio kako je riječ o pozitivnom primjeru, obrtnici su važni za svaku županiju i grad, rekao je Trojnar.

 

Na svečanoj sjednici Komore dodijeljena su priznanja najzaslužnijima i onima koji svojim radom i djelovanjem doprinose razvoju županijske Obrtničke komore. Promovirani su novi majstori struke i pohvaljeni najbolji naučnici te njihovi mentori.

 

Foto – SMŽ

Foto: Sisačko - moslavačka županija

najčitanije