Novo vodstvo županijske Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata

ibb

261020211635250421.jpeg

Predsjednik Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije  Srečko Telar podnio je ostavku na dužnost predsjednika, zbog nemogućnosti obavljanja ove dužnost iz privatnih razloga.

Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskoga rata Sisačko-moslavačke županije na održanoj sjednici 3. listopada 2017. godine jednoglasno je izabrala novo vodstvo Koordinacije.

Za novog predsjednika izabran je predsjednik URV 2. gbr Gromovi podružnice Sisačko-moslavačke Nenad Bužanić. Pored predsjednika izabrana su i tri dopredsjednika; Ante Živković predsjednik Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije, Hamzalija Hafizović predsjednik Udruge branitelja Bošnjaka Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska i Željko Gršić tajnik Udruge Specijalne jedinice policije „Osa“ Sisak, koji će ujedno obavljati i dužnost tajnika Koordinacije.

”U cilju jačanja zajedništva braniteljske populacije,  Koordinacija će se zalagati da aktivnosti braniteljskih udruga budu koordinirane te planski provedive. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve braniteljske udruge s područja Sisačko-moslavačke županije da nam se pridruže u Koordinaciji. Osnaživanjem i jačanjem braniteljskih udruga možemo postići puno više na zaštiti vrijednosti Domovinskog rata. Kao Koordinacija otvoreni smo za suradnju s svim zainteresiranim udrugama, pojedincima  i institucijama.
Kao Koordinacija uvijek ćemo se zalagati za dostojanstvo i prava hrvatskih branitelja te nećemo dozvoliti da oni koji su za slobodu dali svoj život padnu u zaborav.
Od jedinica lokalne uprave i Sisačko-moslavačke županije očekujemo potporu u radu Koordinacije te nastavak dobre suradnje a koju zajedno možemo još više oplemeniti i produbiti.”, poručuje predsjedništvo Koordinacije.

najčitanije