Novi proizvod kutinske Petrokemije

imp

261020211635281371.jpeg

Kutinska Petrokemija najavila je da će se u travnju u prodaji naći njen novi proizvod – granulirani amonijev-sulfat.
Petrokemija je ovih dana uspješno proizvela probne količine novog proizvoda granuliranog amonijevog – sulfata, što je jedan od temelja revidiranog Programa restrukturiranja i financijske konsolidacije 2015. – 2019. koji je predstavila nova Uprava tvrtke, navodi se u priopćenju.
Granulirani amonijev – sulfat pogodan je za sve poljoprivredne kulture, a posebno za one koje imaju veće zahtjeve za sumporom kao što su uljana repica, krumpir, duhan, vinova loza i druge, ističu iz kutinskog proizvođača mineralnih gnojiva.
Primjenjuje se, kako dodaju, u obliku granula izravno na tlo ili otopljen u vodi kroz sustave za navodnjavanje, u osnovnoj gnojidbi kasno u jesen, predsjetveno i u prihrani.
Granulirani amonijev – sulfat Petrokemije u prodaji će se naći od travnja ove godine, a iz kutinske tvrtke ističu kako “već sada na tržištu vlada veliko zanimanje za ovaj novi proizvod tvrtke”.
Uspješnom probnom proizvodnjom granuliranog amonijevog – sulfata po vlastitoj tehnologiji, započelo je izvršavanje jednog od zadataka predviđenih Revizijom programa restrukturiranja u dijelu promjene asortimana proizvoda i aktiviranja proizvodnih postrojenja koja su do sada bila u zastoju, stoji u priopćenju Petrokemije.

najčitanije