Noćne vikend linije ispunile sva očekivanja

imp

Noćna Autobusna Linija

Na inicijativu mladih, Sisačko-moslavačka županija je u sklopu projekta „Županijski prijevoz za sve“ uvela tri noćne vikend autobusne linije na relaciji Sisak-Petrinja.

 

U prva dva vikenda sigurnu i povoljnu vožnju iskoristilo je gotovo 100 mladih osoba, a mirniji vikendi bili su i za brojne roditelje koji su inače vozili mlade na mjesta okupljanja.

 

 

Noćna Autobusna Linija

 

„Ovo je prva realizirana inicijativa, koja je ujedno i početak naših planiranih brojnih aktivnosti putem programa Centra za mlade gdje aktivno potičemo mlade na više druženja.“, poručuju iz Županije.

 

Podsjetimo, noćna vikend autobusna linija vozi od Petrinje do Sisak u vremenu 00:00, 01:00 i 02:00 sati u noći, s polazišnom stanicom ispred Pigika, dok će iz Siska kretati u 00:30, 01:30 i 02:30 sati, s polazišnom stanicom ispred Gimnazije Sisak.

 

Oni koji još nemaju mjesečnu kartu po subvencioniranoj cijeni od 2 eura, a na koje se odnosi ova mjera, mogu je izvaditi tako da dođu na jednu od 10 lokacija upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije (Sisak – Ulica Ante Starčevića 29, Petrinja – Ulica Vladka Mačeka 47) od 7:30 do 15:30 sati. Na uvid trebaju predočiti osobnu iskaznicu nakon čega će im se izdati iskaznica o pravu na subvencionirani prijevoz po projektu „Županijski prijevoz za sve“ s kojom dolaze na prodajno mjesto prijevoznika i kupuju mjesečnu kartu po subvencioniranoj cijeni od 2 eura.

najčitanije