Natječaj Županije za financiranje programa u kulturi za 2018.godinu

imp

Sisačko – moslavačka županija, objavila je javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko – moslavačke županije za 2018. godinu. Natječaj je otvoren do 15.siječnja 2018. godine.
Javni poziv odnosi se na prijedloge programa, projekata i manifestacija svih korisnika Proračuna Sisačko-moslavačke županije.
U Proračunu su osigurana sredstva za sufinanciranje programa, projekata i manifestacija zaštite i očuvanja arheološke baštine i nepokretnih kulturnih dobara, udruga u kulturi, likovne, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske djelatnosti, programa i projekata koji promiču kulturu mladih, projekte koji se odnose na međunarodnu kulturnu suradnju te na izgradnju, održavanje i opremanje ustanova u kulturi.
U Proračunu je za ovaj natječaj osigurano ukupno 2.170.000 kuna. Najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći 200 tisuća.
Ustanove mogu prijaviti najviše četiri projekta, dok ostali prijavitelji mogu prijaviti najviše dva projekta. Pravo na sudjelovanje u ovom natječaju imaju gradovi, općine, ustanove u kulturi, vjerske zajednice, udruge u kulturi, građani te pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture u Sisačko- moslavačkoj županiji.

Detalje o natječaju i obrazac za prijavu možete naći ovdje.

najčitanije