Natječaj za studentske stipendije Sisačke biskupije

imp

Sisačka biskupija i ove godine nastavlja stipendirati studente. Natječaj za dodjelu studentskih stipendija Biskupijske zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić” u akademskoj godini 2019./2020. je otvoren je do 4. studenoga.
Pravo prijave na natječaj imaju studenti državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Sisačke biskupije, redovno upisani na neku visokoškolsku ustanovu u RH, a koji za ovu akademsku godinu već ne primaju stipendiju ili neku drugu novčanu potporu.
Preporuča se da se studenti na natječaj prijavljuju putem internet stranica Zaklade na adresi www.zaklada.biskupija-sisak.hr, a može se također traženu dokumentaciju i molbu dostaviti poštom na adresu: Sisačka biskupija, Zaklada „Fra Bonifacije Ivan Pavletić”, prijava na natječaj za stipendiju, Trg bana Josipa Jelačića 9, 44000 Sisak. Krajem studenoga na mrežnim stranicama Zaklade bit će obznanjena imena studenata kojima će se dodijeliti stipendije Zaklade za ovu akademsku godinu, a koje će se isplaćivati od prosinca 2019. do rujna 2020. godine.
Svi detalji biskupijskog natječaja za studentske stipendije čekaju vas klikom na Zaklada.

najčitanije