Raspisan natječaj za županijske studentske stipendije

Sisačko-moslavačka županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima za ovu akademsku godinu. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti preddiplomskog i diplomskog stručnog i sveučilišnog studija s prebivalištem na području SMŽ. Uvjet je da ne koriste stipendije iz drugih izvora i da ne primaju jednokratnu novčanu pomoć i potporu iz drugih izvora. Prijaviti se mogu studenti koji su stekli najmanje 50 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, odnosno, koji imaju prosjek ocjena završnog razreda srednje škole 3,50.

Studenti se na natječaj prijavljuju online, putem elektroničkog obrasca. Nakon prosljeđivanja Prijavnice, na zaslonu će im se pojaviti obrazac u PDF-u, koji sadrži redni broj online prijave. Obrazac je potrebno isprintati, vlastoručno ga potpisati i poslati sa potrebnom dokumentacijom na adresu:

 

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo
„Prijava za studentsku stipendiju“
Ivana Kukuljevića 26
44000 SISAK
(s naznakom: NE OTVARAJ)

 

Visina stipendije iznosi 5 000 kuna po godini, po studentu. Natječaj je otvoren do 29. Listopada, a popis potrebne dokumentacije možete pronaći na poveznici.

najčitanije