Natječaj umjetničke fotografije

imp

Drugi puta, varaždinski Muzej anđela organizira Natječaj umjentičke fotografije u kojem mogu sudjelovati fotografi -amateri i profesionalci. Prednost ovog jedinstvenog natječaja jest da o pobjedniku Natječaja neposredno odlučuju korisnici društvene mreže Facebook, odnosno, sakupljeni lajkovi. Ovogodišnji Natječaj umjetničkih fotografija Muzeja anđela odvija se na temu „Nismo ni znali da smo sreli anđela“, a sudionici sami određuju vlastito poimanje i interpretaciju teme. Budući da je Natječaj vezan uz Facebook, sudionici će se prijavljivati postavljanjem fotografije na Facebook stranicu Muzej anđela – Muzej anđela.
Početak Natječaja umjetničke fotografije jest 01.03.2015. i traje do 21.03.2015., a pobjednik ili pobjednica bit će poznati dan kasnije, 22.03.2015. godine. Sva pravila i postupak prijave od 1. ožujka 2015. bit će postavljeni na FB stranici Muzeja, putem aplikacije za spomenut Natječaj.
Osoba koja za svoju fotografiju sakupi najviše lajkova, dobit će prikladnu nagradu – autorski rad Željka Prsteca iz serijala „Grad u kojem spavaju anđeli“, a osim pobjednika koji će biti nagrađeni temeljem lajkova, stručni žiri u sastavu Željko Prstec (samostalni umjenik), Marko Zorko (profesionalni fotograf) i Mario Periša (profesionalni fotograf i viši predavač na Sveučilištu Sjever), odabrat će najbolje fotografije po svom izboru. Za fotografije po izboru žirija tokom godine organizirat će se izložba u Muzeju anđela, tako da će se autori moći predstaviti publici, a njihovi radovi postat će dio fundusa Muzeja anđela. Više informacija o tome bit će dostupno nakon Natječaja.
Muzej anđela poziva sve zaniteresirane da se okušaju u ovogodišnjem Natječaju umjetničke fotografije.

najčitanije