Nastavak radova u Petrinji

ibb

U sklopu EU sufinanciranog projekta ”Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja” nastavljaju se radovi na petrinjskom području.
Od 8. do 13. svibnja na području grada Petrinja odvijat će se radovi na kanalizacijskoj mreži Slatina u ulici Odvojak Slatinske te u Ajdovščinskoj i Unskoj ulici. U Kundekovoj i ulici Marina Držića i dalje traju radovi vezani uz izgradnju novog kanalizacijskog kolektora 14.
Dogradnja kanalizacijske mreže u gradu Petrinji tijekom ovog tjedna izvodit će se u ulici Rudolfa Hercega – Potočani, ulici Slavka Kolara odvojak, Milana Makanca te ulici Đure Pukeca
Preostali radovi vezani uz kanalizacijsku mrežu na području grada izvode se u ulici odvojak Slavka Kolara, ulici Vladka Mačeka, Vinogradi te u ulici III odvojak Marina Držića.
Vezano uz vodoopskrbu, za područje centar/istok radovi na vodovodu izvodit će se u ulici Mate Božićevića i ulici Jelene Babić a za područje zapad u ulici Zeleni brijeg, Voćarskoj ulici i ulici Slavka Kolara
Na području Mošćenice u tijeku su radovi na kanalizaciji u ulicama Ante Starčevića, Ivana Zacha, kralja Petra Krešimira, kralja Tomislava odvojak, Franje Ogulinca Selje odvojak 3, Andrije Petračića odvojak 2 te u Kupskoj ulici.
U Novoj Drenčini u tijeku su radovi na kanalizaciji u ulici Stanički put.

najčitanije