„Najljepše rijeke naše županije“ – likovni natječaj za školarce

imp

Kupa 2

Povodom Međunarodnog dana rijeka, koji se obilježava 14. ožujka, Kulturno – povijesni centar Sisačko-moslavačke županije raspisao je likovni natječaj pod nazivom „Najljepše rijeke moje županije“ za učenike osnovnih i srednjih škola Sisačko-moslavačke županije.

 

Pravo sudjelovanja na natječaju, koji je otvoren do 14. ožujka 2023. godine, imaju učenici osnovnih i srednjih škola Sisačko-moslavačke županije, a svaka škola može na natječaj poslati 5 radova po kategoriji ( razredna nastava, predmetna nastava i srednja škola).

 

Nagrade će se dodijeliti za 3 najbolja rada iz svake kategorije te će nagrađeni autori i voditelji biti pozvani na svečanu dodjelu nagrada.

 

Likovni radovi te privola za mentora i učenika šalju se do 14. ožujka 2023. godine poštom na adresu:
KULTURNO – POVIJESNI CENTAR SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE
PP 12
44000 Sisak

Ili osobno donijeti u UPRAVNI ODJEL ZA OBRAZOVANJE, KULTURU, ŠPORT, MLADE I CIVILNO DRUŠTVO, RIMSKA ULICA 28, 44000 SISAK, 3. KAT, SOBA 303.

 

 

Rezultati natječaja objavit će se 16. ožujka 2023. godine na internetskim stranicama Kulturno- povijesnog centra Sisačko-moslavačke županije (https://kpc-smz.hr/ )

 

 

Najbolji radovi bit će izloženi povodom Dana rijeka, na izložbi koja će biti postavljena 17.ožujka u prostorima Strukovne škole Sisak.

najčitanije