Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka

ibb

”Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka” – naziv je besplatnog seminara u organizaciji županijske gospodarske komore, namijenog direktorima, menadžerima, čelnim osobama u poduzećima, voditeljima i zaposlenicima u odjelima nabave.

Cilj je seminara prikazati na koji način poduzeća mogu unaprijediti svoju tržišnu poziciju i povećati konkurentnost putem iskorištavanja potencijala nabave, kako nabava pridonosi održavanju konkurentske pozicije tvrtke te kako nove tehnologije utječu na stvaranje dodatne vrijednosti u nabavi.

Implementacijom e-nabave i e-aukcije u procese nabave ostvaruju se uštede u nabavi od 5 do 20 posto, ovisno o djelatnosti. Taj postotak se primjenjuje na troškove poduzeća koji se ostvaruju funkcijom nabave, a koji u većini tvrtki u današnje vrijeme čine više od 50 posto ukupnih troškova poslovanja.

Seminar, koji uključuje i besplatnu provedbu jedne e-aukcije, održava se u srijedu, 25. listopada, u prostoru Gospodarske komore Sisak u Kranjčevićevoj ulici u 9h.
Prijave za sudjelovanje primaju se online prijavnicom, Senadi Prpić, na telefonski broj 044/524-114 ili mailom na: [email protected]

najčitanije