MORH raspisao natječaje za kadete vojne pilote i kadete vojne kontrole zračnog prometa

imp

Plakat Vojni Pilot

Ministarstvo obrane objavilo je javne natječaje za prijam u kadetsku službu za vojne pilote i vojnu kontrolu zračnog prometa na Sveučilištu u Zagrebu.

 

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU – FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI:
• Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojni pilot – do 20 kandidata/kinja
• Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa – do šest kandidata/kinja

 

Rok za podnošenje prijava za Sveučilište u Zagrebu – Fakultet prometnih znanosti za sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojni pilot je 5. travnja 2024. godine, a za sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa je 13. svibnja 2024. godine.

 

Kandidati/kinje se obavezno prijavljuju na slijedeći način:
– u propisanom roku elektronički Središnjem prijavnom uredu na portalu postani-student (https://www.postani-student.hr) i

– Ministarstvu obrane (pismeno na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b ili elektronički na portalu vojni pilot (https://www.vojnipilot.hr)).

 

Uz prijavu kandidati/kinje trebaju priložiti:
• zamolbu sa životopisom, adresom i brojem telefona/mobitela,
• presliku osobne iskaznice,
• presliku rodnog lista,
• uvjerenje da nije pokrenut kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci.

 

U slučaju prijave na više vojnih studijskih programa, kandidat/kinja šalje samo jednu prijavu u kojoj mora jasno navesti za koje se sve vojne studijske programe natječe.

 

Uvjeti koje kandidati/kinje moraju ispunjavati za prijam u kadetsku službu i ostale informacije navedene su u svakom pojedinom natječaju:

• Javni natječaj za prijam u kadetsku službu – Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojni pilot, poveznica: https://www.morh.hr/javni-natjecaj-za-prijam-u-kadetsku-sluzbu-sveucilisni-prijediplomski-studij-aeronautika-vojni-pilot-2/

• Javni natječaj za prijam u kadetsku službu – Sveučilišni prijediplomski studij Aeronautika – vojna kontrola zračnog prometa, poveznica: https://www.morh.hr/javni-natjecaj-za-prijam-u-kadetsku-sluzbu-sveucilisni-prijediplomski-studij-aeronautika-vojna-kontrola-zracnog-prometa/

 

Informacije u vezi s natječajem nalaze se na web stranici Ministarstva obrane https://www.morh.hr ili https://vojnipilot.hr, a dodatne obavijesti kandidati/kinje mogu dobiti u Središnjici za upravljanje osobljem (tel. 01/3784-812, tel. 01/3784-814), u Referadi Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (tel. 01/238-0202) te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane Ministarstva obrane.

 

Plakat Vojni Pilot

 

 

Foto – vojnipilot.hr

najčitanije