Modernizirana prometnica u Trebežu

imp

Cesta Trebež 4

Završena je sanacija prometnice kroz naselje Trebež u duljini od 1200 m.

 

Sanacija, odnosno modernizacija prometnice, u vrijednosti 110 tisuća eura financirana je iz proračuna Sisačko – moslavačke županije.
Ta prometnica je iznimno važna, jer su do sada stanovnici tog dijela Trebeža vozili i hodali do svojih kuća makadamom, a sada prvi put imaju asfaltiranu cestu. Isto tako, ta dionica je najbliži put do izlaza s autoceste u Lipovljanima. Nastavljamo i dalje politiku ravnomjernog razvoja čitave županije. Ranije smo već ulagali u cestovnu infrastrukturu na području općine Jasenovac. Sanirali smo cestu u Krapju i Košutarici, a Općina Jasenovac je uz pomoć ŽUC-a prijavila štetu koje su pretrpjele prometnice na području naselja Jasenovac te sanirala i 5 prometnica na području naselja.“, rekla je prilikom obilaska prometnice župan Celjak.

 

 

Načelnica Općine Jasenovac Marija Mačković rekla je kako ovakva ulaganja puno znače stanovnicima općine.

Ovo što danas ulaže SMŽ i što će dalje uložiti u projekte komunalne i društvene infrastrukture svakako će značiti puno za sve stanovnike općine Jasenovac, jer svako ulaganje je dobro došlo i pomoći će nekome od stanovnika. Velika su ulaganja na području općine Jasenovac od strane Sisačko-moslavačke županije, ali iz europskih fondova koje koristimo.“ – izjavila je načelnica Mačković.

 

 

Foto – SMŽ

Foto: Sisačko - moslavačka županija

najčitanije