Modernizacija prometnica na kutinskom području

imp

Prometnice Kutina 4

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak sa suradnicima je obišao Mišinku, gdje su dovršeni radovi na sanaciji ceste kroz ovo rubno kutinsko naselje.

 

Prometnice Kutina 1

 

Župan Celjak je u Mišinki podsjetio i na ostale prometnice, koje Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije održava, sanira i poboljšava u suradnji s jedinicama lokalne samouprave.
„Županijska uprava za ceste Sisačko-moslavačke županije, u suradnji s Gradom Kutinom modernizira prometnice na području Grada Kutine. Trenutno se nalazimo u naselju Mišinka gdje smo zajednički modernizirali prometnicu duljine 1 200 m. Osim u naselju Mišinka, modernizirali smo prometnice i u naseljima Jamarica i Kutinica, u Kutinici duljine 950 m, u Jamarici 1 200 m. Ove godine smo zajednički sanirali i modernizirali 3 350 m prometnica na području Grada Kutine, vrijednosti oko 300 000 €. Prometnice su vrlo važne za svakodnevni život lokalnog stanovništva, za prometnu komunikaciju, osobito u ruralnim dijelovima, kako bi se poboljšala prometna komunikacija prema središtu.“, rekao je župan.

 

Prometnice Kutina 2

Obilasku je nazočio i kutinski gradonačelnik Zlatko Babić koji je zadovoljan suradnjom sa Županijskom upravom za ceste, koja traje već pet godina, te iskazao nadu da će u tri godine sve županijske ceste na području Kutine biti obnovljene.

Prometnice Kutina 5 Prometnice Kutina 3

najčitanije