Ministar Božinović danas u Sisku pružio potporu Ivanu Celjaku u utrci za župana SMŽ

imp

251020211635199093.jpeg

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović posjetio je danas Sisak i pružio punu podršku Ivanu Celjaku, kandidatu za župana Sisačko-moslavačke županije.

„ Drago mi je da se vidimo danas u Sisku u predvečerje drugoga kruga u kojem svi očekujemo da će Ivan Celjak ostvariti sjajnu pobjedu i potvrditi ono što je već potvrdio u prvom krugu izbora za župana, da je najkvalificiraniji kandidat kojeg podržava ogromna većina građana Sisačko-moslavačke županije. Ivan nosi poruku da je iz ovog kraja, da je obrazovan, da je mlad, da je pun energije i HDZ, ali prije svega građani Sisačko-moslavačke županije, u njemu imaju župana na kojeg će se moći osloniti. Pred svima nama su u Hrvatskoj veliki izazovi, pogotovo u ovoj županiji koja je uz sve nedaće pretrpjela potrese. Tu nam je važno jedno razumijevanje između Vlade, između župana, gradonačelnika, načelnika na ovom području, jer velik je posao za nama, treba nam taj pravi početak, trebaju nam ljudi koji su potpuno predani svom poslu, a on je, rekao bih, najprepoznatljiviji kandidat na ovim izborima u županiji kao nova snaga koja će sigurno raditi sve u najboljoj, ne samo vjeri, nego i sa znanjem i sposobnošću da Sisačko-moslavačka županija izađe iz ove krize puno jača, s puno više kvalitetnijih i radnih mjesta, sa mladim ljudima koji će ovdje dolaziti kako bi nalazili kvalitetne poslove. Sve to u suradnji s Vladom, u partnerstvu s ovakvim županom je garancija sama po sebi. Ivane samo naprijed, treba odraditi još ovaj tjedan, a onda nas čeka pravi posao.“, rekao je Božinović.

božinović sisak 2
Odgovarajući na pitanje novinara o brzini obnove, Božinović kaže da je „papirnati dio“ završen i da ljetni mjeseci donose pojačanu dinamiku radova na obnovi.
„Sad kad smo zapravo završili taj papirnati, rekao bih dio posla, dolazi lijepo vrijeme i sad nam treba jedna dinamika koja se već osjeća, koja se već može opipati u zraku ovdje i da završimo, kao što sam kazao, drugi krug izbora, da svi sjednemo na svoja mjesta s obnovljenim legitimitetom i povjerenjem građana i idemo napravit posao za Sisačko-moslavačku županiju.“, istaknuo je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

najčitanije