Metalci su (opet) IN

imp

„Metalci su (opet) IN“ naziv je projekta kojim HGK- Županijska komora Sisak želi približiti metaloprerađivačka zanimanja učenicima osnovnih i srednjih škola te ih motivirati da ih odaberu kao svoje zanimanje ili im približiti njihov budući posao i poslodavce, ukoliko su ga već odabrali.
„Mlade ljude treba motivirati za industrijska zanimanja pokazujući im primjere radnika koji su zaposleni i uspješni u metaloprerađivačkim zanimanjima jer nažalost, nisu motivirani za rad u industriji. Samim time što su poslodavci svjesni koliko im zapravo motivirani radnici, spremni na usvajanje novih znanja, znače za razvoj poslovanja, pruža odličnu priliku radnicima koji se svome zanmimanju žele u potpunosti posvetiti.“ – ističu u HGK ŽK Sisak.
Kako bi podigli svijest o važnosti metaloprerađivačkih zanimanja za razvoj gospodarstva, sisačko-moslavački metaloprerađivači i Hrvatska gospodarska komora, pokrenut će niz aktivnosti kojima će pokušati približiti industrijska zanimanja mladima. Prva je već u četvrtak, 13. listopada, s početkom u 10 sati u ŽK Sisak, Kranjčevićeva 16.

najčitanije