Mali ekolozi, velike nagrade

imp

261020211635274214.png

Pronađite problem u zaštiti okoliša i prirode u svoj sredini, osmislite moguće rješenje te napišite i provedite eko projekt. Prijavite svoj razred i osvojite vrijedne nagrade.
Trgovački lanac Emmezeta i Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti treću godinu zaredom organiziraju nagradni natječaj „Mali ekolozi-velike nagrade!“ u kojemu mogu sudjelovati sve osnovne škole na području Hrvatske i osvojiti vrijedne.

Tri najbolja projekta, tj. razreda bit će nagrađena s notebook računalima za svakog učenika i učenicu u razredu te njihovog mentora/mentoricu.

Cilj ovoga natječaja je probuditi svijest o zaštiti okoliša i prirode među učenicama i učenicima osnovnih škola na području Hrvatske te potaknuti proaktivan stav u zaštiti okoliša i prirode kako bi doprinijeli odgoju odgovornih i samosvjesnih učenica i učenika koji će zaštitu okoliša i prirode smatrati prioritetnim ulogom za budućnost.

Rok za prijavu je 31.siječanj 2016.godine a više detalja oko ovog natječaja kao i prijavnicu možete pronaći klikom na http://www.mali-ekolozi.hr/

najčitanije