Kutinski poduzetnici na sajmu u Novom Sadu

imp

261020211635280052.jpeg

Kutinski poduzetnici, njih 5,  predstavit će se na 82. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u  Novom Sadu. Predstavljanje poduzetnika iz Kutine financirano je iz Projekta Internacionalizacije poslovanja RA Mrav i Grada Kutine u okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta Ministarstva poduzetništva.
Prioritet Grada Kutine u posljednje dvije godine je poticanje razvoja poduzetništva i stvaranje uvjeta za pokretanje gospodarskih aktivnosti koje pridonose otvaranju novih radnih mjesta. Rekao je gradonačelnik Kutine Andrija Rudić zahvaljujući mladim poduzetnicima na njihovom uključivanju u projekt i prepoznavanju prilike za povećanje svoje gospodarske aktivnosti.

“Sve naše dosadašnje mjere, a 7 je potpuno novih u samo godinu i pol dana usmjerene su u tom pravcu. Ova suradnja preko RA Mrav sa našim poduzetnicima i internacionalizacija njihova poslovanja i pokušaj da se osvoje nova tržišta isto tako je usmjereno prema poboljšanju njihove konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta.”- ističe Rudić.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu ima najdužu tradiciju i najveći je gospodarski sajam u ovom dijelu Europe. Kutinske tvrtke i poduzetnici na sajmu se predstavljaju od 9. do 15.  svibnja.

najčitanije