Kupajući se u rijeci građanin pronašao kutiju sa streljivom

imp

Policija Rotacija

PU sisačko – moslavačka je priopćila kako je u srijedu, 21. lipnja, građanin sisačkoj policiji dragovoljno predao 105 komada raznog streljiva.

 

Sljedećeg dana, 22. lipnja, građanin je na glinskom području u mjestu Prekopa, kupajući se u koritu rijeke pronašao metalnu kutiju sa 164 komada streljiva.

 

Podsjećamo da još uvijek kroz kampanju „Manje oružja – manje tragedija“ možete bez ikakvih sankcija i uz potpunu diskreciju dobrovoljno predati zabranjeno i dozvoljeno oružje, odnosno sve vrste ubojitih sredstava, pa iz županijske policije pozivaju da se riješite oružja bez sankcija i učinite svoj život sigurnijim.

 

„Pozivamo sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju, skrivaju ili pronađu ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Stručno osposobljeni policijski službenici će na siguran način preuzeti.“, poručuju iz PU sisačko – moslavačke.

 

 

Foto – PU sisačko – moslavačka

 

 

najčitanije