Kreće Šarena vojska zdravlja

imp

“Šarena vojska zdravlja” naziv je projekta kojeg Udruga za djecu i mlade Novi svijet provodi od 2008.godine. Radi se o programu inovativne prevencije ovisnosti, konkretno o glumačko-glazbenom performansu promoviranja zdravih životnih navika.
Tijekom ovih godina koliko se projekt provodi izveden je u brojnim gradovima Hrvatske, više od 170 puta. Udruga je ovogodišnji projekt vratila u granice Sisačko-moslavačke županije i za njene stanovnike pripremila kažu u Udruzi energične performanse i poziv na zdravlje.
“Cilj programa je kazališnim performansom na inovativan, zabavan i kreativan način upozoriti javnost na štetnost ovisnosti, ali i promicati zdrav i aktivan stil života među djecom i mladima. Program ćemo izvesti na javnim prostorima i u ugostiteljskim lokalima u središtima gradova u koje odlazimo pa vas pozivamo da nam se pridružite” – poručuju iz Udruge Novi svijet.

Projekt provodi Udruga Novi svijet u partnerstvu s Glazbenom školom Fran Lhotka i u potporu Sisačko-moslavačke županije u sljedećim gradovima:
subota, 20.svibnja – Sunja (9 sati); Hrvatska Kostajnica (10:30 sati);

petak, 26.svibnja – Glina (10 sati); Topusko (12 sati)

subota, 27.svibnja – Popovača (9 sati); Kutina (10:30 sati)

petak, 2.lipnja – Novska (9:30 sati); Jasenovac (11 sati)

nedjelja,4.lipnja – Sisak (18 sati) – Dan Grada

najčitanije