Kreativni sladoledni zalogaji u Kulinarskom Institutu Kul IN

imp

Sladoledni zalogaji nikada nisu bili kreativniji! Ovaj klasičar ljetnih dana, pored izvornog oblika, odlična je podloga za raznovrsne kombinacije okusa i prezentacija. Širokom i sveprisutnom upotrebom, posebice u vrućim, ljetnim danima, sladoled se konstantno razvija i predstavlja u novom ruhu, a sladoledna torta, pohani sladoled, sandwich sladoled ili sladoled na štapiću samo su neke od varijanta koje pruža ovaj bezvremenski desert.
Sve te varijante omiljenog ljetnog deserta možete naučiti pripremati na još jednoj radionici koju organizira Kulinarski institut Kul IN.
„Otkrijte sladoled u novom ruhu i naučite pripremati neke od najukusnijih ljetnih deserata. Pridružite nam se na još jednoj Kul IN-ovoj radionici i uživajte s nama u bogatstvu okusa sladolednih deserata.
Sladoled, idealan slatki izbor vrućih ljetnih dana, vodi vas ravno u Kul IN na radionicu deserata spravljenih od ove hladne slastice. Vjerojatno najpoznatiji desert na svijetu ovoga puta biti će vam predstavljen kroz pripremu u nešto drugačijim varijantama, a tijekom radionice proći ćemo kroz osnove priprema sladolednih deserata koje uključuju: kratki uvod u svijet sladoleda, pripremu keksa i biskvitnih podloga, pripremu preljeva, oblikovanje sladoleda i ukrašavanje i serviranje. Pozivamo vas da nam se pridružite na radionici sladolednih deserata u Kulinarskom Institutu Kul IN (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak) koja će se održati u petak, 15.lipnja 2018. godine i zajedno s nama priuštite si osvježavajući početak vikenda.“, kažu u Kul IN-u pozivajući vas na radionicu.
Radionicu će voditi Marko Hernaut, stalni predavač slastičarskih praktikuma Kul IN-a i profesionalni slastičar s dugogodišnjim iskustvom u uglednim zagrebačkim slastičarnicama poput slastičarnice Slatkiš, Zagreb i Vincek. Uz stručno vodstvo, tijekom radionice polaznici će proći kroz sve faze pripreme sladolednih deserata.
Radionica će se održati 15.lipnja od 16 do 20 sati u Kulinarskom institutu Kul IN, Capraška 12, Sisak.
Radionica je otvorena za javnost. Broj mjesta je ograničen, a kako biste si na vrijeme rezervirali prisustvo na radionici prijavite se putem e-maila info@kulinst.com ili na broj telefona 044/538 880.

kul in slatki 2 kul in slatki 1

najčitanije