Jeftinija struja za obrtnike

imp

261020211635270061.jpeg

„Zajednička nabava HOK-ZNA“ naziv je projekta, odnosno zajedničke suradnje HEP Opskrbe i županijskih Obrtničkih komora s područja cijele Hrvatske, s ciljem osiguranja povoljnijih uvjeta opskrbe električne energije za sve članove Hrvatske obrtničke komore.
Sklapanjem pojedinačnih sporazuma između HEP Opskrbe i područnih obrtničkih komora, obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će omogućen značajni popust na opskrbu električnom energijom.
U ime Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, sporazum je potpisao predsjednik Adolf Cvanciger koji poziva i sve članove Komore da za sve informacije vezane za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom kontaktiraju Obrtničku komoru u Sisku.
Na primjeru jednog tipičnog obrtnika, s godišnjom potrošnjom od šest tisuća kWh, moguće je uštedjeti od 520 do 1800 kuna. Hrvatska obrtnička komora okuplja više od 77 tisuća obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Hrvatske, pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima Hrvatske.

najčitanije