Javni poziv za iskaz interesa za izgradnju tipskih kuća na potresom pogođenom području

imp

251020211635197495.jpeg

Središnji državni ured je temeljem Zakona o obnovi, određen kao nositelj aktivnosti obnove odnosno uklanjanja te gradnje obiteljskih kuća na području Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije. Programom mjera utvrđene su i smjernice obnove prema pojedinim modelima obnove odnosno vrstama usluga / radova kao i procedura odabira pojedinih sudionika u obnovi (ugovaratelja).
Ovim Javnim pozivom za iskaz interesa se stoga pozivaju svi zainteresirani gospodarski subjekti koji imaju sposobnost i mogućnost za iskaz interesa za izvođenje radova izgradnje tipskih obiteljskih kuća kao zamjenskih objekata stradalih u potresu.
Izgradnja tipskih obiteljskih kuća provodi se prema 6 različitih projekata koji se razlikuju po kvadraturi te materijalu izgradnje. Kvadratura pojedinih kuća je 55 m², 70 m² te 85 m² netto tlocrtne površine dok su tipovi gradnje izgradnja primjenom drvene montažne konstrukcije, montažne suhe gradnje i klasične zidane gradnja.
Zainteresirani gospodarski subjekti koji imaju interesa u okviru ovog javnog poziva mogu svoj interes iskazati dostavljanjem prijave za sudjelovanjem s navođenjem svih potrebnih podataka u tu svrhu.
Ovaj Javni poziv je aktivan do 1. listopada 2021. godine što predstavlja krajnji rok za dostavu interesa s traženim podacima. Rok za postavljanje upita je 15. rujna 2021. godine na adresu elektroničke pošte radovi@sduosz.hr ili na marijana.speranda@sduosz.hr.

najčitanije