Javni poziv za dodjelu potpora za "Kutinsko ljeto 2015"

imp

261020211635280977.jpeg

U Kutini su započele pripreme za organizaciju ovogodišnjeg Kutinskog ljeta 2015. S ciljem poticanja i angažiranja kutinskih ugostitelja, Turističko vijeće održalo je sjednicu vezanu za dodjelu bespovratnih potpora za manifestacije u sklopu događanja.

Sukladno tome, Vijeće je pokrenulo Javni poziv za dodjelu financijske potpore kako bi financijski pomoglo i potaknulo zainteresirane za prijavu programa i sadržaja za ovogodišnje „Kutinsko ljeto 2015“. Pozivu se mogu odazvati sve pravne osobe koje su registrirane na području grada Kutine. Sa zainteresiranim ugostiteljima već su obavljene informativne konzultacije kako bi se optimalno odredili kriteriji iz Javnog poziva.

Visina potpore iznosi do 50% opravdanih/prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno do 2.000,00 kuna po manifestaciji, a ukupna sredstva osigurana za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava iznose 20.000,00 kuna.

Nakon uspješne prošlogodišnje manifestacije, ove godine ideja je dodatno (prostorno i sadržajno) proširiti i obogatiti “Kutinsko ljeto 2015”. Događanje će obuhvatiti cijeli grad, a ne samo gradski trg, kako je do sadsa bila praksa.

Informacije o Javnom pozivu i načinu prijave doznajte klikom na www.kutina.hr i www.turizam-kutina.hr

najčitanije