Obavljen javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi SMŽ za 2024. godinu

Smz Kultura

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

 

Javnim pozivom sufinancirat će se programi i projekti poput: manifestacija udruga u kulturi; manifestacija likovne djelatnosti, kazališne, muzejsko-galerijske, nakladničke, knjižničarske, glazbeno-multimedijalne i arhivske djelatnosti; manifestacija koji promiču kulturu mladih; međunarodne kulturne suradnje; izgradnje, održavanje i opremanje iz područja kulture; te zaštite i očuvanja arheološke baštine i nepokretnih kulturnih dobara.

 

Nakon ispunjavanja on-line prijavnice, sukladno Uputama za prijavitelje, prijavitelj je dužan ispisati prijavnicu, vlastoručno ju potpisati, pečatirati i s ostalim priloženim dokumentima poslati ili na mail adresu ili na adresu Sisačko-moslavačke županije u natječajnom roku (do 25. listopada 2023. godine). Svaka pojedina prijava treba biti u zasebnom mailu odnosno zasebnoj kuverti.

 

Nakon ispunjavanja on-line prijavnice sukladno Uputama za prijavitelje, prijavitelj je dužan ispisati prijavnicu, vlastoručno ju potpisati, pečatirati i s ostalim priloženim dokumentima poslati ili na mail adresu ivona.nemeth@smz.hr ili na adresu Sisačko-moslavačke županije u natječajnom roku. Svaka pojedina prijava treba biti u zasebnom mailu odnosno zasebnoj kuverti.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 80 tisuća €. Prijavitelji mogu prijaviti najviše dva programa/projekta.

Poziv je otvoren za podnošenje prijava zaključno sa danom 25. listopada ove godine.

 

najčitanije