Javni poziv HAMAG-BICRO-a za uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta BOND 2

Hamag Bicro

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za prijavu u uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2.

 

Pozivaju se iskusni stručnjaci, poduzetnici ili menadžeri koji su spremni pomoći u pružanju usluga mentorske podrške poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja te koji ispunjavaju kriterije Javnog poziva za prijavu u uspostavu i testiranje mentorskih mreža BOND 2. Odabrani mentor savjetnik i/ili mentor za razvoj poslovanja ostvaruje pravo na naknadu za pruženu uslugu mentoriranja i svim će poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima olakšati pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja.

 

Uspješnom uspostavom mreža mentora kao podrške postojećim i budućim poduzetnicima stvorit će se jedinstvena nacionalna mreža u Republici Hrvatskoj kao jedna od usluga za poduzetnike u okviru projekta BOND 2, koji okuplja 99 poduzetničkih potpornih institucija u RH, članica Mreže BOND. Prilika je to da poduzetnici iz cijele Hrvatske dobiju mogućnost sudjelovati u testiranju mreža mentora čime stvaramo pretpostavke za ravnomjeran regionalni razvoj.

 

Više informacija o području mentoriranja i vrsti mentorskih usluga, kriterijima i postupku odabira mentora te potrebnoj dokumentaciji dostupno je na sljedećoj poveznici.

najčitanije