Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte/programe udruga proisteklih iz Domovinskog rata i 2. svjetskog rata

imp

Zastava Smz Web

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za projekte/programe iz raspoloživih sredstava županijskog Proračuna, Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje za ovu godinu.

 

Na Javni natječaj mogu se prijaviti udruge proistekle iz Domovinskog rata i 2. svjetskog rata čiji su projekti/programi usmjereni k jačanju njihovih kapaciteta za rad u tom području. Prijavitelj može prijaviti samo jedan projekt/program na Javni natječaj.

 

Ukupna planirana sredstva koja se dodjeljuju po Javnom natječaju iznose 53.089 eura. Najmanji iznos financijske potpore po projektu/programu iznosi 500 eura, a najveći 1.000 eura.

 

Uvjeti, način i postupak dodjele financijskih potpora za projekte/programe propisani su važećim Pravilnikom kojeg možete pronaći na službenim stranicama Sisačko-moslavačke županije. Rok za dostavu prijedloga je 30 dana od dana objave Javnog natječaja (od dana 2. siječnja).

 

Prijave se podnose isključivo na adresu elektroničke pošte: javninatjecaj-udruge@smz.hr. Na istu adresu možete poslati i upite vezane za ovaj natječaj.

 

 

najčitanije