Jadranske igre u Top-Termama Topusko

imp

261020211635278775.jpeg

Nova sezona Jadranskih igara počela je 6.lipnja u Kostreni a već ovaj vikend, točnije u subotu 13.lipnja, karavana stiže na Otvorene bazene Top-Termi Topusko.

Top-Terme Topusko drugi su ovogodišnji domaćini Jadranskih igara. Nove ekipe i predivna lokacija savršena su kombinacija za odličnu zabavu koje neće nedostajati niti ovog puta. Pobjednik igara u Topuskom izborit će pravo nastupa u Malinskoj na otoku Krku, gdje će se 19. kolovoza održati jedna od polufinalnih večeri.

Osim seniorskih ekipa, na igrama će nastupiti i juniori i to na Jadranskim igrama Junior. Jadranske igre Junior na rasporedu su u 17:00 sati, dok će igre za seniore započeti u 19:00 sati.

Ovogodišnje izdanje je najveće do sada. Igre koje vole i veliki i mali se ove godine šire na čak 12 zemalja  i traju do 20. rujna.

Turneja duga 106 dana ovog će ljeta posjetiti 45 lokacija diljem regije. Preko 2500 natjecatelja i 70000 posjetitelja imat će prilike osjetiti čari ovog show programa, a sve će završiti međunarodnim natjecanjima (dva međunarodna polufinala i međunarodno finale) koje će se ove godine moći pratiti na malim ekranima u zemljama sudionicama Jadranskih igara.

Dobra zabava i natjecanje najbolji su mogući provod za subotnje popodne, stoga organizatori pozivaju sve ljude dobre volje i željne zabave da im se pridruže na lokaciji na igrama u Topuskom. Za sve posjetitelje Jadranskih igara, ulaz na bazene će u popodnevnim satima biti otvoren.

najčitanije