Izmjerite svoje raspoloženje u sklopu 12.Tjedna psihologije

mradenovic

Ove se godine od 18.do 24.veljače obilježava se 12.Tjedan psihologije. Manifestaciji se priključilo i Društvo psihologa Sisačko – moslavačke županije. Aktivnosti provode s ciljem promocije psihologije kao struke i znanosti koja koristi cjelokupnoj zajednici. Kroz pet dana održavaju se različita predavanja i radionice.
Iz bogatog programa izdvajaju javnu akciju Mjerenja raspoloženja koja će biti provedena u srijedu, 20.veljače od 17 do 19 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac, a u subotu, 23.veljače od 10 do 12 sati na Gradskoj tržnici Kontroba. Tijekom akcije bit će vam dostupne povratne informacije o emocionalnom stanju i raspoloženju te savjeti stručnjaka o načinima na koji možete poboljšati kvalitetu života.
Svaki problem je bitan, stoga je cijeli tjedan otvoren i besplatni telefon za psihološko savjetovanje Pavice Matijević, koja je dostupna od 9 do 13 sati na broju 098 764 177, svakog dana kraja održavanja 12. Tjedna psihologije. Osim u Sisku, aktivnosti u sklopu 12.Tjedna psihologije provodit će se i u Kutini, Sunji, Petrinji, Jabukovcu. Program svih aktivnosti možete pronaći na poveznici.

najčitanije