Ivan Celjak je novi župan Sisačko-moslavačke županije

imp

251020211635198922.jpeg

Ivan Celjak, novi je župan Sisačko-moslavačke županije. Odlučili su tako birači i u drugom krugu lokalnih izbora dali mu 37.713 glasova.
Daniel Berdais dobio je 15.049 glasova.

Komentirajući za Sisak portal rezultat i pobjedu novi je župan najprije zahvalio svima na potpori.
„Dopustite mi da najprije zahvalim svim stanovnicima Sisačko-moslavačke županije koji su izašli na izbore i koji su podržali naš tim u izborima za župana Sisačko-moslavačke županije. S obzirom na izlazni rezultat u prvom krugu u kojem smo dobili 48,6% u konkurenciji od čak 6 kandidata i mislili smo da bi rezultat mogao biti jako dobar u drugom krugu što se i potvrdilo. Hvala svima koji su nas podržali moj tim i mene.“, zahvalio je biračima Ivan Celjak te otkrio koji će mu biti prvi koraci nakon dolaska na vlast.
„Mi smo i tijekom kampanje komunicirali da je prioritet obnova, dakle obnova je prioritet. Naravno uz obnovu potrebno je postići gospodarski rast i gospodarski razvoj. Nažalost naša županije stradala je jako u Domovinskom ratu, imali smo poplave, klizište, sada nas je snašao ovaj tragičan i težak potres. Prije svega potrebno je obnoviti našu županiju, i naravno uz to osigurati gospodarski rast i razvoj što znači otvaranje novih radnih mjesta i zadržavanje naših ljudi na našem području.“, rekao je Celjak.

najčitanije