Info dan o programima kreditiranja HBOR-a u HGK – Županijskoj komori Sisak

imp

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) organizira individualno savjetovanje poduzetnika o programima i uvjetima kreditiranja HBOR-a – Infodan HBOR-a za poduzetnike Sisačko-moslavačke županije koje će se održati u srijedu 16. ožujka, u 10 sati u ŽK Sisak, Nikole Tesle 10, ulaz iz Ulice Barice Rapić.

 

S poduzetnicima će razgovarati Draženka Draženović Kostelac, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Liku. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta.

 

Ako ste zainteresirani obaviti stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, prijavite se putem prijavnice  najkasnije do 14. ožujka do 16 sati. Prijavljeni će dobiti obavijest o terminu pojedinačnog razgovora na adresu elektroničke pošte navedenu u prijavi.

 

Više informacija o individualnom savjetovanju možete dobiti u ŽK Sisak od Gordane Kotenko-Aleksić, tel. 044/524-700, gkotenko@hgk.hr.

 

Foto – HGK – ŽK Sisak

najčitanije