Info dan HAMAG-BICRO-a u Sisku

imp

Hamag Bicro

Županijska gospodarska komora organizira Info dane HBOR-a u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo. Info dan, koji podrazumijeva individualno savjetovanje mikro, malih i srednjih poduzetnika, održat će se u četvrtak 4. srpnja od 10 sati u Županijskoj komori Sisak na adresi Kranjčevićeva 11b.

 

Namijenjen je tvrtkama s područja Sisačko-moslavačke županije, a s poduzetnicima će razgovarati Kristina Grabovica, viša analitičarka u Ispostavi HAMAG-BICRO-a u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Cilj ovako organiziranih konzultacija je članicama Komore pružiti detaljne informacije o programima HAMAG-BICRO-a s ciljem povećanja dostupnosti zajmova subjektima malog gospodarstva uz smanjenje kamatne stope i smanjenje razine potrebnih sredstava osiguranja.

 

Info dan prilika je za dobivanje konkretnih informacija o financijskim instrumentima Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije za financiranje poslovanja: o zajmovima za investicije do 100.000,00 EUR, malim zajmovima za obrtna sredstva do 30.000,00 EUR, jamstvima HAMAG -BICRO-a i drugo.

 

Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta, a broj prijava je ograničen.
Prijave se primaju putem portala Digitalna komora do srijede 3. srpnja.

 

Detaljnije informacije možete naći OVDJE.

 

 

Foto – HGK

najčitanije