I ove godine u Glini klizalište na otvorenom

imp

Na radost brojnih mališana, ove zime u Glinu se ponovno vraća klizalište na otvorenom.

 

Klizalište za djecu Banovine osigurava Sisačko-moslavačka županija koja ni ove godine uoči Božića neće održati tradicionalni blagdanski prijem već će sredstva usmjeriti za sve mališane osiguravajući im klizalište koje će u samo središte Gline donijeti pravu ledenu čaroliju.

Otvorenje je u srijedu, 21. prosinca 2022. godine s početkom u 11 sati. U programu otvaranja za dobru atmosferu bit će zadužen pjevač Boris Rogoznica, a djeca će moći sudjelovati u zanimljivim vježbama i aktivnostima na ledu u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza SMŽ. Svi posjetitelji moći će se ugrijati toplim napitcima, a organizirana je i bogata gastro ponuda.

Klizalište će biti otvoreno do 21. siječnja 2023. godine, svaki dan od 16 do 22 sata, a osim besplatnog klizanja svi će moći dobiti i besplatne klizaljke na korištenje.

Klizalište u Glini obogatit će program Adventa u Glini kojeg priprema Grad Glina. Bit će to mjesto susreta i druženja koje će okupiti građane svih generacija, posebno one najmlađe koji se ipak najviše vesele ovoj zimskoj aktivnosti.

Ovo je druga godina za redom kako Sisačko-moslavačka županija u Glini osigurava klizalište za djecu Banovine u okviru Adventa u Glini, a prošle godine ga je posjetilo više stotina djece i posjetitelja.

 

 

Foto – Sisačko – moslavačka županija

najčitanije