I ove godine u Glini klizalište na otvorenom

imp

3 (3)

Na radost brojnih mališana u Glini je i ove godine otvoreno klizalište u središtu grada.

 

2 (2)

 

„Treću godinu za redom Glinjankama, Glinjanima i djeci Banovine poklanjamo klizalište. Omogućujemo da djeca provode kvalitetno školske praznike, da uživaju u ledu i razonodi. Velika je sreća i radost ne samo djece nego i roditelja, baka i djedova, a kada su svi oni sretni i mi smo“, rekao je župan Ivan Celjak otvarajući klizalište.

 

5 (3)

 

Postavljanje klizališta financirala je Sisačko-moslavačka županija putem Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ, a klizalište će biti otvoreno tijekom zimskih školskih praznika, odnosno od petka, 22. prosinca 2023. do 8. siječnja 2024. godine.

 

Radno vrijeme klizališta je od 16 do 20 sati, a uz besplatan ulaz na klizalište, besplatno je i korištenje klizaljki.

 

6 (2)

 

Otvorenju klizališta u Glini nazočio je i gradonačelnik Ivan Janković koji je sa zadovoljstvom pozdravio ovu inicijativu Sisačko-moslavačke županije koja se savršeno uklapa u program „Advent u Glini“.
Uz zahvalu Sisačko-moslavačkoj županiji što je i ove godine osigurala klizalište za glinsku djecu, gradonačelnik ističe kako klizalište svake godine unosi duh Božića i veselje u grad.

 

7 (2)

 

„Sretni smo i ponosni što smo u mogućnosti osigurati ljepše blagdane djeci koji žive i školuju se na području grada Gline. U Ini prepoznajemo važnost ulaganja u zajednicu i podupiremo inicijative bitne za razvoj i unaprjeđenje kvalitete života zajednice u kojoj djelujemo.“, izjavio je Igor Ibrahimpašić, rukovoditelj Rafinerijskih servisa INA Rafinerije nafte koja je financijski potpomogla realizaciju klizališta.

 

8 (2)

 

Uz samo klizalište organiziran je i Božićni sajam, a bogatu ponudu je na dan otvorenja obogatila naša vrsna kuharica Lucija Davidović koja je male i velike Glinjane počastila svojim delicijama.

 

9 (3)

 

 

 

 

Foto – Sisačko – moslavačka županija

najčitanije