Humane zvijezde Hrvatske za Sobu čuda

imp

U Petrinji će se igrati humanitarna utakmica za pomoć opremanju “Sobe čuda”, sobe za terapiju senzorne integracije, Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.
Snage će na terenu odmjeriti momčadi Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Petrinje.

Humane zvijezde Hrvatske djeluju kao Udruga od 2003.godine a u Petrinji će odigrati 85. humanitarnu utakmicu. Ističu kako su naklonjeni pomaganju onima kojima je danas pomoć potrebna, a to su, prije svega, djeca s potrebama u razvoju, djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi te svi koji su u potrebi.
Kroz njihovu Udrugu je u ovih dvanaest godina prošlo negdje oko 80 ljudi iz svijeta sporta, estrade, javnog i političkog života, a dio njih dolazi i u Petrinju.
Goran Vlaović, Kruno Jurčić, Igor Bišćan, Petar Krpan, Miroslav Škoro, Grof, Leo, Drele ….. samo su neka od humanih zvijezda koji će sad u četvrtak izaći na teren.

Humanitarna nogometna utakmica igra se u četvrtak, 21. svibnja, na Gradskom stadionu u Petrinji s početkom u 17 sati. Cijena ulaznica, čiji je ukupan prihod namijenjen za uređenje „Sobe čuda”, je 10 kuna.

najčitanije