Hrvatski Crveni križ osigurao darove za 2500 djece u riziku od siromaštva

imp

Hrvatski Crveni Križ Darovi

Hrvatski Crveni križ osigurao je povodom Božića darove za 2500 djece suočene s rizikom od siromaštva i socijalne isključenosti u najsiromašnijim područjima koja još uvijek osjećaju i posljedice potresa i nevremena.

 

Poklon-paketi sadrže slikovnice, bočice za vodu, dekice i slatkiše, a Crveni križ ih je osigurao u sklopu višegodišnjeg projekta “Za djetinjstvo s osmijehom”, projekta koji je usmjeren na najsiromašnija područja koja još uvijek osjećaju i posljedice potresa i razornog nevremena.

 

Darovi će biti podijeljeni u Sisačko-moslavačkoj, Vukovarsko-srijemskoj, Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Koprivničko-križevačkoj i Zagrebačkoj županiji.

 

Cilj projekta „Za djetinjstvo s osmijehom“ je osigurati djeci ne samo osnovne životne potrepštine, već i pružiti dodatne sadržaje, obogaćujući tako njihovo odrastanje kroz financiranje raznih edukativnih, kulturnih i drugih aktivnosti. Svi koji žele podržati ovaj projekt kako bi se osigurali pokloni poput školskog pribora, higijenskih potrepština, knjiga, slikovnica i igračaka mogu to učiniti donacijom putem službenih stranica Hrvatskog Crvenog križa.

 

 

 

Foto – Hrvatski Crveni križ

najčitanije