HOK poziva obrtnike Sisačko-moslavačke županije na prijavu oštećenja nastalih od potresa

mradenovic

U sklopu humanitarne akcije „Obrtnici za stradale od potresa“ Hrvatska obrtnička komora prikuplja prijave svojih članova za dodjelu pomoći – prijave traju do 5. veljače 2021.
Mnoge obrtničke radionice stradale su u nedavnom potresu i potrebna im je pomoć kako bi ponovno mogli početi raditi. Hrvatska obrtnička komora pokrenula je humanitarnu akciju „Obrtnici za stradale od potresa“ čija donirana sredstva imaju za svrhu ubrzati revitalizaciju gospodarskog segmenta u područjima pogođenima potresom. Upravo su obrtnici temelj gospodarstva na tim područjima, bez njihovih proizvoda i usluga nema života, a o njima ovise i njihovi zaposlenici. Stoga je nužno omogućiti im sanaciju oštećenja poslovnih prostora koju je uzrokovao potres, kako bi se njihovo poslovanje aktiviralo.
Članovi Hrvatske obrtničke komore mogu izvršiti prijavu oštećenja poslovnih prostora u vlasništvu obrtnika, sitnog inventara te dugotrajne imovine. Prijava se podnosi Obrtničkoj komori Sisačko-moslavačke županije, a rok je do 5. veljače 2021. godine. Prijave se podnose putem elektroničke pošte na [email protected] ili putem telefona: 098 376 431.
Po prijavi, komisije će izaći na teren od 6. veljače do 5. ožujka 2021. godine.

Uputa o postupanju komisija za utvrđivanje štete nastale od potresa” target=”_blank”>Uputa za komisije

najčitanije