HND prikuplja pomoć članovima i članicama na području pogođenom potresom

imp

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) pozvalo je sve svoje članice i članove da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za hitnu pomoć članovima i članicama HND-a koji su pogođeni razornim potresom na području Sisačko-moslavačke županije.

“U HND-ovu ogranku Sisačko-moslavačke županije (SMŽ) imamo 23 člana i članicu, a još je nekoliko članova i članica s tog područja izvan ogranka, ističu u toj novinarskoj strukovnoj organizaciji. Pomoć se prikuplja od svih članova i članica HND-a putem Fonda solidarnosti te će se isplaćivati ciljano prema specifičnim potrebama naših članova na tom području. U tu svrhu tajništvo će sastaviti popis potreba članova u SMŽ-u. Nakon provedene akcije prikupljanja sredstava i sastavljanja liste potrebnih stvari, tajništvo će izvijestiti upravni odbor Fonda solidarnosti, koji će donijeti odluku o raspodjeli sredstava.”, kažu u HND-u.

Uplatiti se može na poseban račun HND-a otvoren kod Sberbanke na broj računa HR8125030071510000177, model 00, poziv na broj 1000 s opisom plaćanja: Uplata u Fond solidarnosti (ZA SMŽ).

Uplatiti možete na poseban račun HND-a otvoren kod Sberbanke samo za ovu namjenu.

Podaci za uplatu:

Broj računa: HR8125030071510000177

Model: 00

Poziv na broj: 1000

Opis plaćanja: Uplata u Fond solidarnosti (ZA SMŽ)

Iznos uplaćujete prema svojim mogućnostima.

Uplatiti možete i putem mobilnog bankarstva (foto-plaćanjem) putem QR-koda:
QR_kod_HNDSMŽ.png

najčitanije