Glumac Marko Cindrić trči humanitarni ultramaraton od Zagreba do Siska

imp

Promo 1

Hrvatski kazališni i filmski glumac Marko Cindrić trčat će humanitarni ultramaraton od Zagreba do Siska i to za djecu i siromašne, ukupne dužine 70 km.

 

Cilj je ovim ultramaratonom prikupiti 150.000,00 eura koje će podijeliti udruzi KAS Sisak, udruzi Kolibrići Zagreb te Pučkoj kuhinji na zagrebačkom Svetom Duhu.

 

Promo 3

 

Udruzi KAS Sisak (www.kas-sisak.hr) za sanaciju upravne zgrade, štale, pristupnih staza jahalištu, prostorija za volontere, sanitarni čvor, za uređenje kanala za lonžiranje, za uređenje manježa, električne pastire. Ova oštećenja su nastala zbog pucanja nasipa 2023. godine.

 

Udruzi Kolibrići (kolibrici.hr) za Molly odijelo, pomagala za kupanje i tuširanje, rezervne aspiratore, sklopivo podvozje za kadu, TOMATIS terapiju, terapiju elektrostimulacije jezika, terapijski tricikl, Brillo hodalicu.

 

Pučkoj kuhinji (www.ofmconv.hr/pucka-kuhinja-na-svetom-duhu) za rashladni sustav od kojeg svakodnevno ovisi 400 ljudi.

 

Promo 2

 

Početak utrke je u subotu 18. svibnja u 04.00 sata ujutro ispred pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu. Nakon izlaska iz Zagreba utrka se nastavlja uz rijeku Savu do crkve sv. Josipa Radnika u Galdovu gdje je cilj ultramaratona i predviđeni doček trkača. Uz Marka će trčati još trinaest maratonaca i ultramaratonaca.

 

 

Img 20240516 Wa0002

najčitanije