Foto natječaj „Volim svoju županiju“

imp

261020211635270826.jpeg

Hrvatska zajednica županija pokrenula je foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem poticanja mladih umjetnika i amatera da sami stvore i prikažu ljepote i zanimljive sadržaje svojih županija u obliku fotografije.

Hrvatska zajednica županija želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.
Kako bi se uspješno prijavili na fotonatječaj, fotografija mora biti snimljena na području Republike Hrvatske, a do tri fotografije mogu se predati isključivo putem Facebook aplikacije „Volim svoju županiju“.

Na fotografijama su dopuštene minimalne korekcije poput poravnavanja, izrezivanja, oblikovanja ruba, kontrasta i boja te će se koristiti isključivo u promotivne svrhe.
Natječaj je otvoren do 31. svibnja 2016. godine, a više o natječaju može se pronaći na stranicama Hrvatske zajednice županija i Facebooku.

volim-svoju-županiju-2

najčitanije