Financijska podrška „LokoVez“

imp

Zaklada Slagalica i Zaklada Zamah pozivaju udruge s područja Brodsko-posavske, Požeško-slavonske,Sisačko-moslavačke i Virovitičko-podravske županije koje aktivno djeluju u svojim lokalnim zajednicama da se prijave za sudjelovanje u novom programu financijskih podrški lokalnim udrugama. Rok prijave je 15. ožujka 2016.
Program financijskih podrški LokoVez ima za cilj ojačati kapacitete udruga za prikupljanje sredstavau lokalnim zajednicama, potiče povezivanje aktivnih građana i građanki u prepoznavanju potreba,korištenju dostupnih lokalnih resursa (infrastrukture, znanja, vještina, tradicije, novca i dr.) izajedničkom radu u rješavanju potreba i razvoju svoje zajednice.
Udruge prijavljuju iskaz interesa za projekt koji rješava konkretan problem u lokalnoj zajednici,uključuje građane u razvoj lokalne zajednice, potiče partnerstvo i umrežavanje javnog, poslovnog icivilnog sektora, a od rezultata projekta korist ima šire građanstvo. Iskaz interesa za sudjelovanje uovom programu uključuje i prijavu za sudjelovanje u programu izobrazbe o prikupljanju sredstava.
Ukupno planirana vrijednost Poziva je 324.000,00 kn. Provedba financiranih projekata može započeti najranije 1. rujna 2016.godine
Više na http://odraz.hr/hr/novosti/natjecaji/sudjelujte-u-programu-financijskih-podrski-lokovez

najčitanije