"Femme Frontal" u Petrinji

imp

261020211635282422.jpeg

Studio Smijeha dosad je tri puta gostovao u Petrinji, a u nešto drugačijem izdanju smijeh nam ponovno stiže – Petrinja je mjesto u kojem započinje turneja komičarki pod nazivom FEMME FRONTAL!

Comedy club Studio Smijeha pod idejnim i kreativnim vodstvom Marine Orsag organizira „malu žensku“ turneju u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i BiH, tijekom ožujka i travnja 2015.
Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su redovito slušale da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih, odlučile udružiti svoje snage, uzeti mikrofon u ruke i dokazati svima na ovoj maloj turneji da mogu svojim humorom i više nego parirati bilo kojem kolegi. A kad već dolaze iz raznih država bivše Jugoslavije, poradit će malo i na senzibilizaciji međususjedskih odnosa.

Turneja počinje 3.3. i to u Petrinji u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u 20.30h. Upad za građanke i građane Petrinje je besplatan, samo trebate pokazati osmijeh na ulazu.

Moramo samo podsjetiti da je predstava namijenjena publici starijoj od 16 godina.

najčitanije